Sobre Teleduca

Teleduca, Educació i Comunicació SCP som un equip interdisciplinari de professionals especialitzat en l’Educació en Comunicació de dinamització comunitària. Promovem aprenentatges significatius i vivencials fent servir i recombinant tot tipus de llenguatges: audiovisual, sonor, visual, oral i escrit. Vam iniciar la nostra tasca l’any 1996 i ens vam constituir formalment el 2000. Treballem des d’una perspectiva socioeducativa, fent aflorar els interessos, les capacitats i els coneixements previs de les persones i els col·lectius socials amb els quals col·laborem.

Som un espai d’investigació-acció, assessorament, formació, producció de materials, elaboració de propostes i realització d’intervencions (sobretot tallers i projectes). Ens fonamentem en l’exploració de la creativitat, l’adopció de visions crítiques i l’aposta per dinàmiques transformació social. Ho fem capgirant els usos hegemònics dels mitjans de comunicació social, les indústries culturals, Internet i les xarxes socials, amb l’objectiu de generar processos emancipadors i enriquidors.
Els mèdia i les tecnologies ocupen una gran part del temps a la nostra societat, però no sempre des d’usos creatius i alliberadors. Nosaltres partim del principi que les persones i els col·lectius socials podem desenvolupar un rol actiu i fortament propositiu, de presa de decisions. Un domini dels llenguatges i les formes expressives que ens envolten pot proporcionar-nos més instruments comunicatius i expressius per actuar com a creadors/es dels nostres missatges i elaboradors/es de discursos propis.

De mica en mica, contribuïm a fer sorgir un gran entramat de textos generats a l’entorn, amb continguts lligats a diverses quotidianitats, reflexions profundes, visions crítiques, exercicis de llibertat, noves maneres d’autorepresentació, creacions interculturals i mestisses, expressions identitàries múltiples, etc.

http://www.teleduca.org
http://teleduca-educom.wikispaces.com/15+anys+de+Teleduca

Per a més informació:

C/ de la Nació, 51, bxos, local 1
08026 Barcelona
Telf.: 93 450 98 26
A/E: teleduca@teleduca.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *