Com podem fer servir Teleduca’T?

Un cop escoltades les vostres necessitats i coneguts els vostres interessos per integrar-vos a Teleduca’T: serveis educomunicatius a mida, ja us podrem aconsellar sobre quin paquet de serveis s’ajusta més per començar a formar part del programa:

– Si voleu dur a terme una activitat inicial de poques hores amb un grup de participants sense combinar-la amb res més, ja fareu prou amb el paquet 1T (6 hores màxim).

– Si en canvi preferiu combinar una mica d’assessorament i formació, i tallers més complets adreçats també a un grup de participants, us convé el paquet 2T (12 hores màxim).

– Si no voleu renunciar a un assessorament i a una formació més complets, i també preferiu diversificar els grups de participants que puguin accedir al programa, necessiteu sens dubte el paquet 3T (18 hores màxim).

– Si ajunteu en un sol paquet activitats per a diversos grups de participants i per portar-ho a terme necessiteu un suport tècnic i/o de programació, com també materials d’autoformació i una formació específica sobre alguna qüestió, el vostre paquet és el  paquet 4T (24 hores màxim).

– Si voleu concebre una programació d’activitats amb la idea de fer una dinamització més completa o un projecte de centre, que combini assessoraments, formació i tallers, us cal el paquet 5T (32 hores màxim).

Truqueu-nos (93 450 98 26) i/o escriviu-nos (teleduca@teleduca.org) i podrem estudiar la millor combinació d’hores d’assessorament, formació i tallers per al vostre cas concret!!!

Si no acabeu de trobar el vostre paquet dins dels paquets de serveis bàsics de Teleduca’T, també us podem oferir el paquet 0T (4 hores màxim) per iniciar-vos dins del programa i acabar de fer conjuntament una diagnosi de les vostres necessitats i els vostres interessos.

Expliqueu-nos tot el que teniu al cap i/o us agradaria portar a terme, i us ajudarem a fer-ho realitat!!!

Campanya de llançament de Teleduca’T

Amb Teleduca’T: serveis educomunicatius a mida, des de la nostra perspectiva de treball socioeducatiu i de dinamització comunitària, oferim tot tipus d’assessoraments, formacions i tallers relacionats amb la creació audiovisual participativa i diversos usos dels llenguatges que fan servir els mèdia i les indústries culturals.

Teleduca’T està concebut com un programa de serveis de forta base cooperativa i fonamentat en la col·laboració en xarxa. Per això podem fer una oferta de serveis a preus totalment assequibles!!! Tenim tarifes ajustades tant per a professionals a títol individual com per a tot tipus de centres educatius, entitats, organitzacions, col·lectius socials, serveis municipals o altres institucions. Si esteu interessats o interessades en Teleduca’T o voleu conèixer més sobre el programa de serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon (93 450 98 26) o per correu electrònic (teleduca@teleduca.org). 

Des de la nostra trajectòria i després d’un estudi pormenoritzat de les necessitats actuals, apostem per oferir els paquets de serveis 1T, 2T, 3T, 4T i 5T que aglutinen i combinen tot tipus d’assessoraments + formacions + tallers. Pensem que aquest mecanisme ens obrirà més vies de col·laboració arreu del territori i també d’implementació efectiva de l’Educació en Comunicació al nostre país. En lloc de tancar-nos a proposar-vos una relació d’accions concretes, preferim adaptar-nos a les vostres necessitats i als vostres interessos des d’un programa de serveis flexible i concebut per mòduls. Només caldrà que us associeu a Teleduca’T: serveis educomunicatius a mida i podreu gaudir-ne durant dotze mesos (un any) o bé tot un curs escolar.

Associar-vos durant el primer trimestre de curs us permet assegurar la vostra plaça i escollir les dates de realització de l’activitat. Per altra banda, encara que hagueu escollit un paquet inicial en qualsevol moment podeu ampliar-lo si us és convenient. De totes maneres, aquells que encara no teniu els horaris i/o accions totalment programades podeu associar-vos en el moment que considereu oportú.

A Teleduca. Educació i Comunicació SCP som pioneres a Catalunya i fins i tot a l’estat espanyol en la introducció de la creació audiovisual participativa i els processos de dinamització comunitària basats en utilitzar (i recombinar) els diversos llenguatges mediàtics.

El bagatge acumulat i el treball continuat de recerca-acció que fem ens aporten moltes pistes sobre com plantejar i dur a terme les fases de diagnosi i disseny, de preparació i intervenció, i també les de difusió i avaluació de les experiències educomunicatives.

En cada cas, tenim en compte les idees de partida i les característiques del grup i/o col·lectiu social al qual s’adreça la intervenció. En definitiva, estem decidides a emprendre un llarg viatge que contribueixi decisivament a realitzar les demandes i les potencialitats socioeducatives del nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *